Privacy | Contact | Sitemap
S.C.I.L.-autorisatie

In 2007 werd begonnen met de kwalificatie en autorisatie van andere coaches en trainers in het gebruik van de S.C.I.L.-diagnostiek en trainingsinstrumenten.

Een geautoriseerde coach geniet voordelen op vier terreinen:

  1. Uitsluitend zelfstandige en aantoonbaar succesvolle coaches en trainers ontvangen (na een training) een autorisatie. U behoort daardoor tot een selecte groep eersteklas collega‘s.

  2. De S.C.I.L.-Strategie is het enige diagnostische en trainingsinstrument dat zich uitsluitend bezig houdt met hoe personen op anderen overkomen. Het maakt daardoor een geheel nieuwe dimensie toegankelijk op het gebied van personeelswerving en –ontwikkeling.

  3. U kunt het model exclusief of in combinatie met andere persoonlijkheidsmodellen gebruiken, zoals Big 5, DISK, HDI, MBTI en Insight. Omdat de S.C.I.L.-Strategie het enige model is dat de manier van overkomen van een persoon op anderen nauwkeurig en omvattend helpt te begrijpen en optimaliseren.

  4. U onderscheidt zich van uw concurrenten omdat slechts een exclusief en gelimiteerde kring van collega‘s geautoriseerd wordt.
Maak nu de S.C.I.L. vragenlijst en ontvang voor maar EUR 98,- uw persoonlijke SCIL-interactie profiel inclusief de uitgebreide documentatie.