Privacy | Contact | Sitemap
synagement® Charismamodell
Profi coaching

Zoals u op deze website bij het onderdeel Zelfcoaching misschien al gelezen hebt, kunt u met behulp van uw persoonlijke S.C.I.L.-effecthandboek uw eigen coach zijn. Net zoals u bijvoorbeeld bij een sport of muziek bepaalde oefeningen en trainingsonderdelen zelfstandig af kunt werken.

Het is echter in ieder geval raadzaam de hulp in te roepen van een professionele coach. Tenminste tijdelijk en in verschillende fasen.

Een ervaren S.C.I.L. coach kan:

  • u ondersteunen bij de interpretatie van uw individuele effectprofiel en er voor zorgen dat u geen verkeerde conlusies trekt
  • u adviseren bij de keuze van oefeningen die speciaal geschikt zijn om uw effectrepertoire uit te breiden en professionele instructies geven (beter en vooral persoonlijker en individueler dan schriftelijke documentatie dat kan)
  • samen met u op gezette tijden uw ontwikkeling en de voortgang controleren en eventueel bijsturing geven
Op uw verzoek zijn we graag bereid een S.C.I.L. coach in uw omgeving aan te wijzen. Een e-mail is voldoende

Op de webpagina Autorisatie kunt u trouwens kennis maken met de belangrijkste personen die tot nu toe hebben meegewerkt aan het ontstaan van de S.C.I.L.-Strategie en vanuit verschillende kanten bijgedragen hebben aan de huidige kwaliteit van het model.

Maak nu de S.C.I.L. vragenlijst en ontvang voor maar EUR 98,- uw persoonlijke SCIL-interactie profiel inclusief de uitgebreide documentatie.