Privacy | Contact | Sitemap
synagement® Charismamodell
Toepassing tijdens trainingssessies / Informatie speciaal voor trainers

In eerste instantie zou u misschien kunnen denken dat de S.C.I.L.-Strategie uitsluitend geschikt is voor toepassing in coaching situaties. En het is inderdaad zo dat het op dat vlak bijzonder geschikt is, omdat het ook om absoluut individuele testresultaten gaat en de daarvan afgeleide persoonlijke adviezen.

De S.C.I.L. Strategie is echter ook uitstekend geschikt voor gebruik in trainingsessies. U kunt als trainer op basis van de uitslagen sub–groepen maken die eenzelfde trainingsvraag hebben.

U kunt oefeningen vooraf aanpassen aan de behoeften die uit de vragenlijsten naar voren komen.

U kunt uw eigen S.C.I.L. talenten inzetten om beter over te komen bij de groep. U spreekt vanaf het begin in de juiste taal en maakt daardoor sneller contact met de groep.

U weet waar de zwaartepunten moeten komen te liggen.

De extra charme van de toepassing in trainingen is dat de deelnemers naast de verbreding van hun persoonlijke effectprofiel tegelijkertijd door observatie ook hun waarnemingskwaliteiten trainen en coachkwaliteiten ontwikkelen.

Maak nu de S.C.I.L. vragenlijst en ontvang voor maar EUR 98,- uw persoonlijke SCIL-interactie profiel inclusief de uitgebreide documentatie.